Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Promena trase linije 1/1a i 8 od srede 14.04.2021.

 

Zbog havarije na vodovodnoj mreži, u ulici Otmara Majera, od srede 14.04.2021. godine pa do završetka radova, doći će do promene u trasama linija 1/1a i linije 8 u naselju “Ker”.

Autobusi na liniji 1/1a će, umesto ulicama Pačirski put i Otmara Majera, saobraćati Bajnatskom ulicom do Beogradskog puta kojim će se kretati, trasom linije 16, do ulice Aksentija Marodića. Ulicom Aksentija Marodića saobraćaju do ulice Starine Novaka odakle saobraćaju uobičajenim trasama linija.

Stajalište “Bolnica” u Izvorskoj ulici kao i stajališta "Pačirski put" i “Dušana Krnjajskog” neće biti u upotrebi. Stajalište „Pijaca-Novo naselje“ će biti izmešteno u ulicu Aksentija Marodića.

Linija 8 će saobraćati ulicom Sergeja Jesenjina do Pačirskog puta gde će skrenuti levo prema “Bolnici” a nakon stajališta “Bolnica” nastaviće trasom linije 16, u pravcu Aleksandrova, do ulice Aksentija Marodića odakle će nastaviti uobičajenom trasom linije 8 u Novom naselju.

 

U Subotici, 13.04.2021.                                              Saobraćajna služba JP “Subotica-trans”

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".