Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Promena trase linija javnog prevoza u nedelju 13.08.2017.-"Dužijanca"

 

U nedelju 13.08.2017. godine, zbog zatvaranja ulica Matije Gupca, Matka Vukovića, Trga žrtava fašizma, Petefi Šandora i  Sečenji Ištvana, doći će do izmena na trasama gradskog i prigradskog saobraćaja.

Zbog obeležavanja "Dužijance", u katedrali Svete Terezije Avilske, autobusko stajalište "Lifka" će biti zatvoreno to jest neće biti u upotrebi u periodu od 09,00 časova do 13,30 časova odnosno do prolaska povorke do Trga slobode.

U navedenom periodu autobusi će saobraćati sledećim trasama:

  1. linija 1a: od Preradovićeve ulice će produžiti pravo u Zagrebačku ulicu odakle nastavlja ulicom Maksima Gorkog i Senćanskim putem odakle se vraća na redovnu trasu. Stajališta "Jadran", "Higjenski zavod", "Arsenija Čarnojevića" kao i  stajalište "Sinagoga" neće biti u upotrebi.

Autobusi će umesto zatvorenih stajališta koristiti stajališta "Patrija", "Pošta", "Tehnička škola".

  1. linija 4a kao i linija 8a će saobraćati do/od Međumesne autobuske stanice.
  2. linija 3 i linija 6 će saobraćati Zagrebačkom ulicom odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 3 odnosno linije 6. U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajalište "Matija Gubec".

Umesno stajališta "Matija Gubec" putnicima će na raspolaganju biti stajalište "Tehnička škola"

Prigradske linije za Bajmok,Tavankut i Kelebiju će umesto stajališta "Lifka" stajati na stajalištu gradskog saobraćaja "Sarvaš".

Po završetku obeležavanja "Dužijance" autobusi će saobraćati uobičajenim trasama linija.

 

U Subotici, 09.08.2017.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".