Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Promena trase linija 8 i 8a zbog radova u Kosovskoj ulici

 

Od ponedeljka 04.09.2023. godine, zbog radova na izgradnji železničke infrastrukture u Kosovskoj ulici, doći će do promene u trasi linija 8 Železničko naselje-Lifka-Aleksandrovo i 8a Železničko naselje-Jadran-Lifka.


Nakon polaska sa početne stanice u Železničkom naselju autobusi će saobraćati preko novog nadvožnjaka koji spaja ulicu Jovana Mikića i Proleterskih brigada odakle će ulicom Proleterskih brigada (trasom linije 2) saobraćati do Hale sportova odakle će nastaviti uobičajenom trasom linije 8 odnosno 8a.


Stajališta „Jovana Mikića 196“, „Višnjička“, „Železničko naselje“ i „Pruga“ neće biti u upotrebi za vreme radova u Kosovskoj ulici.


Autobusi na liniji 8 će koristiti stajališta „Padejska“, „Drvara Subotica“, „Somborska“, „Bazeni“, „Dudova šuma Groblje“.  Pored navedenih stajališta biće postavljeno i privremeno stajalište u ulici Jovana Mikića kod raskrsnice sa Bračkom ulicom.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".