Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Popust za đake

 

POPUST ZA UČENIKE I STUDENTE U JULU I AVGUSTU 2023. GODINE PRILIKOM KUPOVINE MESEČNE KARTE U GRADSKOM I PRIGRADSKOM SAOBRAĆAJU

 

Mesečna karta sa popustom za gradski saobraćaj za učenike i studente za neograničeni broj putovanja, na svim linijama u julu, odnosno avgustu 2023. godine iznosi 1.200,00 dinara sa PDV-om.

Mesečna karta sa popustom za prigradski saobraćaj za učenike za neograničeni broj putovanja za jednu liniju u prigradskom saobraćaju i na svim linijama gradskog prevoza  za učenike osnovnih škola u julu, odnosno avgustu 2023. godine iznosi 1.800,00 dinara sa PDV-om.

Mesečna karta sa popustom za prigradski saobraćaj za učenike za neograničeni broj putovanja za jednu liniju u prigradskom saobraćaju i na svim linijama gradskog prevoza  za učenike srednjih škola i studente u julu, odnosno avgustu 2023. godine iznosi 1.800,00 dinara sa PDV-om.

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".