Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Obaveštenje o podnošenju zahteva za posebno organizovane linije

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica će uspostaviti ponovno obavljanje određenog broja polazaka u gradskom i prigradskom saobraćaju u cilju omogućavanja obavljanja radnih zadataka i obaveza zaposlenih čiji je rad u funkciji obezbeđivanja zdravlja i bezbednosti građana.

U tu svrhu, svi privredni subjekti mogu da o dostave svoje zahteve za prevoz zaposlenih (prioritet je prevoz medicinskog osoblja, nemedicinskog osoblja koje je zaposleno u zdravstvenim ustanovama i zaposlenih u komunalnim službama čije funkcionisanje je neophodno).

Potrebne podatke (naziv poslodavca, broj lica, relaciju putovanja, vreme smenskog rada i dr. podatke od značaja za organizaciju prevoza) dostaviti u što je kraćem roku na elektronsku adresu za prijem pošte pravnasluzba@sutrans.rs . Podatke dostaviti putem tabele koja je data u prilogu.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".