Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Obaveštenje o obustavljanu rada sa strankama putem neposrednog kontakta na šalterima

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica obaveštava svoje korisnika usluga da u uslovima proglašenog vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa, do daljnjeg obustavlja rad putem neposrednog kontakta sa strankama na šalterima preduzeća.

Privremeno prestaju sa radom prodajna mesta: Palić, Teslino Naselje, Patria kao i Turistička agencija.

Uplate za mesečne karte se mogu izvršiti elektronskim putem (e-banking) ili putem virmana na tekući račun JP „Subotica-trans“ Subotica broj: 325-9500600046143-40, svrha uplate: mesečna karta, obavezno uneti poziv na broj: serijski broj sa poleđine mesečne karte ili  JMBG korisnika.

Molimo korisnike mesečnih karata da uplate vrše elektronskim putem kako bi u što većoj meri smanjili rad sa strankama putem neposrednog kontakta.

Izradu novih mesečnih karata kao i dopune elektronskog novčanika je moguće izvršiti isključivo na Autobuskoj stanici Subotica.

Podnesci korisnika u pisanom obliku će se preuzimati u rad i kada nisu podneti na propisanim obrascima. Korisnicima je na raspolaganju on-line slanje podnesaka na elektronsku adresu za prijem pošte www.sutran.rs .

Za sve prigovore, reklamacije i žalbe korisnicima je dostupna elektronska adresa za prijem reklamacija: reklamacije@sutrans.rs

Zahvaljujemo se korisnicima na razumevanju i molimo Vas da sve dalje informacije u vezi održavanja javnog prevoza pratite putem vesti na našoj web stranici www.sutrans.rs

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".