Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Obaveštenje o obaveznom korišćenju zaštitnih maski u sredstvima javnog prevoza

 

 

Obaveštavamo putnike JP „Subotica-trans“ da će, počevši od 11.07.2020. godine, putnicima koji ne koriste zaštitnu masku biti onemogućen ulazak u autobuse.

JP „Subotica-trans“ će postupati na osnovu tačke 10  Naredbe gradskog štaba za vanredne situacije, koja je stupila na snagu 09.07.2020. godine, a koja glasi:

Naređuje se Javnom preduzeću „ Suboticatrans“ da ne dozvoli ulaz u vozila javnog prevoza osobama koje ne koriste zaštitne maske.

Molimo putnike da se pridržavaju mera  kako Republičkog štaba za vanredne situacije tako i ostalih stručnih ustanova u cilju zaštite pre svega sopstvenog zdravlja kao i zdravlja ostalih građana.

 

Ovim putem obaveštavamo putnike da je vozač dužan da putnika koji insistira da putuje bez zaštitne maske, prijavi policiji po osnovu kršenja Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19.

U Subotici, 10.07.2020.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".