Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Obaveštenje o izmeni trase linije 1 Kelebija granica (Kelebija opština)-Novo naselje i linije 3 Makova Sedmica-Lifka-Bajski put od ponedeljka 25.01.2016. godine

 

Zbog radova na raskrsnici ulica Karađorđev put i Trga kralja Tomislava odnosno zbog potpunog zatvaranja za saobraćaj ulice Karađorđev put doći će do promene u trasama linija 1/1a i linije 3.

Autobusi na liniji 1/1a će saobraćati ulicama Zmaj Jovinom, Arsenija Čarnojevića, Petra Lekovića i Braće Majer nakon čega će saobraćati Karađorđevim putem.

U navedenom periodu autobuska stajališta “Čarnojevićeva”, “Sinagoga”, “Lifka” kao i stajalište “Sarvaš” u Preradovićevoj ulici neće biti u upotrebi. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti privremena stajališta:

1.       u ulici Arsenija Čarnojevića ispred kućnog broja 4,

2.       kod raskrsnice ulica Petra Lekovića i Frankopanske

3.       u ulici Braće Majer kod kućnog broja 52.

Autobusi na liniji 3 će od stajališta “Lifka” saobraćati ulicom Somborski put do Gajeve ulice kojom saobraća do Bajskog puta odakle se vraća na uobičajenu trasu linije 3

Lokacije privremenih stajališta na liniji 3 u Gajevoj ulici su:

1.       u visini Male Crkve, odmah iza raskrsnice ul. Gajeva-Marije Bursać (u visini k.br 24 u Gajevoj ulici),

2.       a lokacija drugog stajališta je u visini pekare Bačka plus, pre raskrsnice ul. Gajeva-Gregora Kreka (u visini k.br 68 u Gajevoj ulici).

3.       pored navedenih privremenih stajališta u upotrebi na liniji 3 će biti i stajališta “Sarvaš” koje se nalazi na Somborskom putu i stajalište “Drvena ambulanta”

 

Autobusi koji saobraćaju na liniji Subotica-Tavankut saobraća će Gajevom ulicom do Bajskog puta odakle će se vratiti na uobičajenu trase linije za Tavankut.

Trasa linije 1/1a Kelebija granica (Kelebija opština)-Novo naselje

Trasa linije 3 Makova Sedmica-Bajski put

U Subotici,21.01.2016. godine                                        Saobraćajna služba JP “Subotica-trans”

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".