Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Obaveštenje o izmenama u redu vožnje povodom “Subotičkog polumaratona 2018”

 

U nedelju 02.09.2018. godine usled održavanja prvog Subotičkog polumaratona i  zatvaranja velikog broja ulica u centru grada u doći će do većih promena u saobraćaju linija, pre svega gradskog saobraćaja u periodu od 1000 do 1330.

Linija 1a Kelebija opština-Novo naselje će od stajališta “Bolnica” saobraćati trasom linije 16 do Zagrebačke ulice kroz koju će proći do Preradovićeve ulice odakle će saobraćati svojom uobičajenom trasom.

Linija 2 Srpski šor-KTC iz Srpskog šora će kroz ulicu Arsenija Čarnojevića  saobraćati do ulice Petra Lekovića. Nakon ulice Petra Lekovića do KTC-a neće saobraćati linija 2.

Linija 3 Makova Sedmica-Bajski put će biti podeljena na dve linije. Jedan autobus će saobraćati na relaciji Makova Sedmica-Međumesna autobuska stanica dok će drugi autobus saobraćati na relaciji Bajski put-Lifka (Trg žrtava fašizma).Vremena polaska od Lifke po vremenima polaska, u redu vožnje, sa Makove Sedmice. Polasci sa Međumesne autobuske stanice će se obavljati po vremenima polazaka sa Bajskog puta.

Linija 4 Veliki Radanovac-Lifka će saobraćati do/od Međumesne autobuske stanice.

Linija 6 Mali Bajmok-Vikend naselje će biti podeljena na dve linije. Jedan autobus će saobraćati na relaciji Mali Bajmok-Lifka (Trg žrtava fašizma) dok će drugi saobraćati na relaciji Vikend naselje-Međumesna autobuska stanica.

Autobus koji će saobraćati na relaciji Mali Bajmok-Preradovićeva ulica-Lifka (Trg žrtava fašizma) će saobraćati prema sledećem redu vožnje.

Mali Bajmok

Lifka (ispred Trga žrtava fašizma)

9:55

10:10

10:25

10:40

10:55

11:10

11:25

11:40

11:55

12:10

12:25

12:40

12:55

13:10

 

 

Autobusi koji saobraćaju na relaciji Međumesna autobuska stanica-Vikend naselje će saobraćati prema važećem redu vožnje linije 6. Molimo putnike da obrate pažnju da će autobusi prema Malom Bajmoku stizati ranije od uobičajenog vremena na stajalište “Patrija/Nova opština”.

Linija 8a Železničko naselje-Lifka će saobraćati na relaciji Železničko naselje—ulica Arsenija Čarnojevića-ulica Petra Lekovića.  Od ulice Petra Lekovića do Lifke linija 8a neće saobraćati.

Linija 16 Teslino naselje-Aleksandrovo će (gledano iz smera Aleksandrova) saobraćati uobičajenom trasom do stajališta “Bolnice” odakle će skrenuti desno u Bajnatsku ulicu a nakon toga će se kretati Senćanskim putem do stajalište “Patrija/Nova opština” odakle će se vratiti na uobičajenu trasu linije 16.

Privremena autobuska stajališta će se postaviti u ulici Petra Lekovića, Arsenija Čarnojevića(u visini Hale sportova) i kod katedrale Svete Terezije Aviljske (Trg žrtava fašizma).

Autobusi na prigradskim linijama Čantavir, Žednik, Đurđin će saobraćati Bajnatskom ulicom do stajališta “Bolnica” odakle nastavljaju uobičajenim trasama. Autobusi za Bajmok, Tavankut i  Kelebiju će od Bajnatske ulice saobraćati Baogradskim putem i  Zagrebačkom ulicom. Stajališta “MEŠC”, “Patrija”, “Pošta II” kao i “Lifka” neće biti u upotrebi. Autobusi za Bajmok, Tavankut će umesto stajališta “Lifka” stajati na stajališta “Sarvaš”. Autobus za Kelebiju će stajati na stajalištu “Preradovićeva”.

 

U Subotici, 29.08.2018. godine                                          

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".