Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Obaveštenje o povratku na trasu linija JP „Subotica-trans“

 

Od petka 11.12.2015. godine ulica Matije Gubca će biti otvorena za saobraćaj. Linije gradskog i prigradskog saobraćaja koje su inače saobraćale navedenom ulicom će saobraćati istom. Stajalište „Lifka“ će biti u upotrebi za gradske i prigradske linije.

Izmene trasa koje ostaju na snazi zbog radova na uličnoj mreži na drugim lokacijama su sledeće:

Linija 1/1a iz smera Kelebije zbog radova u ulici Trg žrtava fašizma i dalje saobraća Rudić ulicom i koristi privremeno autobusko stajalište kod „Sinagoge“. Iz smera Novog naselja na pomenutoj lokaciji nema izmena u trasi.

Na lokaciji radova u ulici Otmara Majera koji su u toku i koji će trajati do 30. marta 2016. godine autobusi i dalje saobraćaju Kerskom ulicom i ulicama Panonskom kada saobraćaju prema Novom naselju odnosno Srebreničkom ulicom kada saobraćaju iz smera Novog naselja.

Linija 2 (Srpski šor-KTC) zbog radova u ulici Otmara Majera saobraća do Izvorske ulice do privremenog stajališta koje se nalazi kod nekadašnjeg „Ziper“-a.

Linije 8/8a imaju izmene u trasi kod Trga žrtava fašizma i kod ulice Otmara Majera gde se saobraćaj odvija kao kod linije 1/1a.

Linija 3, 4, 6, 7, 10 kao i linija 16 saobraćaju bez izmena u trasama.

Linije za Tavankut i Bajmok će saobraćati uobičajenim trasama linija i koriste stajalište „Lifka“.

U Subotici, 10.12.2015. godine                                                           Saobraćajna služba

                                                                                                                        JP „Subotica-trans“

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".