Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

OBAVEŠTENJE O REDU VOŽNJE JP “SUBOTICA-TRANS” SUBOTICA POČEV OD 11.05.2020. GODINE

 

 

 

JP “Subotica-trans” Subotica će počev od ponedeljka dana 11.05.2020. godine, na gradskim i prigradskim linijama, saobraćati po redu vožnje za radni dan.

Polasci koji su u redu vožnje označeni sa “Đ” neće saobraćati.

Počev od 11.05.2020. godine uslugu prevoza će moći da koriste sve kategorije putnika (zaposleni, đaci i studenti, penzioneri, lica starija od 65 godina i drugi).

Molimo putnike da koriste beskontaktne karte za prevoz (mesečne karte ili elektronski novčanik), a samo izuzetno da koriste mogućnost kupovina karte kod vozača autobusa.

Pravila ponašanja za putnike u gradskom i prigradskom prevozu putnika su javno objavljena na autobuskim stajalištima i molimo putnike da ih se pridržavaju.

Molimo putnike da poštuju propisane mere zaštite i pravila ponašanja. Posebno apelujemo na putnike koji ne pripadaju kategoriji zaposlenih lica, da usluge prevoza putnika koriste u intervalima u kojima se uobičajeno ne voze zaposleni na rad i sa rada kako bi se smanjile gužve i kako bi se obezbedilo da broj i raspored putnika u vozilu omogućuju održavanje propisane fizičke udaljenosti (socijalne distance) među putnicima.

Istovremeno, obaveštavamo putnike da će počev od 11.05.2020. godine početi sa radom: Autobuska stanica Subotica, Turistička agencija i prodajna mesta: Patria, Teslino naselje i Palić.

 

U Subotici, 08.05.2020. godine                              

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".