Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

OBAVEŠTENJE O PROMENAMA TRASA LINIJA ZBOG ZATVARANJA ULICE MAKSIMA GORKOG SUBOTA 07.12.2019.

 

OBAVEŠTENJE O PROMENAMA TRASA LINIJA ZBOG ZATVARANJA

 ULICE MAKSIMA GORKOG

U subotu 07.12.2019. godine od 1000 do  1700, zbog radova na asfaltiranju ulice Maksima Gorkog doći će do promene u trasi linija gradskog i prigradskog saobraćaja JP „Subotica-trans“ i to:

  • linije 3, 6, 16 će saobraćati Kumičićevom ulicom.
    • linije 3 i 6 će saobraćati Kumičićevom ulicom do Beogradskog puta kojim će dalje saobraćati do ulice Matije Gupca odakle će se vratiti na uobičajene trase linija
    • linija 16 će saobraćati Senćanskim putem do Kumičićeve ulice kojom će saobraćati do Beogradskog puta odakla se vraća na uobičajenu trasu linije 16.
  • linije 4 i 8a će saobraćati do/od Međumesne autobuske stanice.

Autobusi koji saobraćaju Senćanskim putem će koristiti stajalište „Mešc“ u oba smera.

  • prigradske linije za Bajmok, Kelebiju , Žednik, Dušanovo, Đurđin, Tavankut će saobraćati Kumičićevom ulicom do ulice Matije Gubca kojom će saobraćati do stajališta „Lifka“ odnosno stajališta „Politehnička škola“ odakle će se vratiti na trasu linija.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta „Patrija“ u smeru Vatrogasaca, „Pošta I“ u oba smera kao i stajališta „Politehnička škola“ i „Vatrogasci“ na liniji 16.

 

U SUBOTICI, 06.12.2019.                                                               

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".