Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Linija 16-vozila bez konduktera

 

Obaveštavamo korisnike usluga javnog prevoza da će od utorka 22. januara 2013. godina na liniji 16 saobraćati samo zglobna vozila bez konduktera.

Putnici koji su putovali na liniji 16 u popodnevnim časovima su već imali prilike da se susretnu sa novim sistemom ulaska i izlaska u odnosno iz vozila. Prelaskom na elektronski sistem naplate predviđeno je da se ulaz u vozila gradskog prevoza vrši samo na prednjim vratima gde je jedino moguće izvršiti prijavu eletronskih novčanika i mesečnih karata. Pored toga korisnici koji žele da kupe kartu u vozilu moći će da je kupe kod vozača po ceni od 80 dinara. Prilikom izlaza iz vozila korisnici mogu da koriste druga, treća i četvrta vrata na kojima se mogu i odjaviti prilikom izlaska.

Zamolili bi smo ovom prilikom putnike da se kod zglobnih vozila, u kojima je ulaz samo na prednjim vratima, ne zadržavaju u prednjem delu vozila već da se, zbog većeg komfora tokom putovanja, kreću prema trećim i četvrtim vratima.

Kao i do sada kada putnik želi da napusti vozilo treba da pritiskom na taster za izlaz uključi "zvono" kako bi vozač blagovremeno i bezbedno zaustavio vozilo na autobuskom stajalištu i bezbedno i komforno ispustio putnike.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".