Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

KONKURS ZA AUTOMEHANIČARE

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 objavljuje sledeći:

 

KONKURS

ZA AUTOMEHANIČARE

 

Javno preduzeće „Subotica-trans“ Subotica poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju dole navedene uslove da predaju traženu dokumentaciju za konkurs za radno mesto na određeno vreme: Automehaničar za popravku vozila – 1 izvršilac.

 Zainteresovana lica su dužna da prilože sledeću dokumentaciju:

1. radnu biografiju odnosno CV u kojem će navesti: lične podatke (lično ime, datum rođenja, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt broj telefona, e-mail adresu), podatke o obrazovanju, prethodna radna iskustva i veštine koje poseduju.

2. fotokopiju lične karte,

3.  fotokopiju diplome,

4. potvrdu o radnom iskustvu.

Uslovi za rad: - najmanje III stepen stručne spreme, zanimanja: automehaničar sa 6 (šest) meseci radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima.

Predmet i sadržaj radnih zadataka: obavlja sve automehaničarske poslove, učestvuje u defektaži kvara na vozilima, vrši popravku, kontrolu i podešavanje kočionog sistema autobusa i drugih vozila,vrši pregled, popravku i podešavanje upravljačkog mehanizna vozila, vrši demontažu i montažu rezervoara goriva, hladnjaka i ostale opreme i agregata u slučaju da sama popravka spada u nadležnost drugog dela remonta, vrši podešavanje i popravku mehanizma upravljanja kvačilom i samog kvačila, vrši zamenu spona, zglobova, poteznica, ležajeva i slično, vrši kontrolu podešavanje i zamenu kaiševa, vrši periodične servise vozila po uputstvu, demontiranje i montiranje motora, kvačila, menjača, diferencijala i ostalih agregata, pri radu vodi računa o svom alatu i održava isti u čistom i urednom stanju, pri radu koristi hidraulične dizalice i kran, po potrebi, radi na poslovima dnevnog pregleda i tehničkog pregleda, radi i druge poslove na osnovu narudžbenice, po potrebi, u slučaju većih snežnih padavina učestvuje u čišćenju snega i leda, po posebnom rasporedu, po potrebi, učestvuje u uređenju kruga preduzeća, po posebnom nalogu pomoćnika direktora za tehničke poslove ili šefa održavanja autobusa.

Radno vreme: puno radno vreme, u smenama

Tražena dokumentacija može da se preda: putem pošte na adresu: JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 sa naznakom: „Prijava za konkurs za automehaničara za popravku vozila“ ili lično kod poslovnog sekretara na adresi JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84.

Rok za predaju dokumentacije: 12.03.2017. godine.

Nakon pregleda dokumentacije: selektovani kandidati će u roku od 5 (pet) dana računajući od dana isteka roka za predaju dokumentacije biti pozvani na intervju.

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".