Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

KONKURS ZA VOZAČE AUTOBUSA

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 objavljuje sledeći:

 

KONKURS

ZA VOZAČE AUTOBUSA

 

Javno preduzeće „Subotica-trans“ Subotica poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju dole navedene uslove da predaju traženu dokumentaciju za konkurs za vozače autobusa.

 Zainteresovana licu su dužna da prilože sledeću dokumentaciju:

- prijavu u kojoj će obavezno navesti: lično ime, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt broj telefona i radno iskustvo,

- fotokopiju lične karte,

- fotokopiju diplome,

- fotokopiju vozačke dozvole (obavezno posedovanje D kategorije za profesionalnog vozača),

- fotokopiju važećeg lekarskog uverenja za profesionalnog vozača.

Zainteresovana lica treba da imaju najmanje završenu srednju školu - III stepen stručne spreme i poželjno je da poseduju iskustvo u vožnji autobusa (vozila vrste M2 ili M3, klase I, II ili III odnosno klase A ili B).

Sva zainteresovana lica mogu da predaju traženu dokumentaciju putem pošte na adresu: JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 sa naznakom: „Prijava za konkurs za vozače autobusa“ ili lično kod poslovnog sekretara na adresi JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84. Rok za predaju dokumentacije traje do 25.10.2017. godine.

Nakon pregleda dokumentacije, izabrani kandidati će u roku od 5 (pet) dana računajući od dana isteka roka za predaju dokumentacije biti pozvani na proveru znanja koja podrazumeva teorijsku proveru (poznavanje propisa iz oblasti bezbednosti saobraćaja) i praktičnu proveru (probna vožnja autobusom).

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".