Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

KONKURS ZA AUTOELEKTRIČARE

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 objavljuje sledeći:

 

KONKURS

ZA AUTOELEKTRIČARE

 

Javno preduzeće „Subotica-trans“ Subotica poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju dole navedene uslove da predaju traženu dokumentaciju za konkurs za radno mesto na određeno vreme u trajanju od 2 meseca sa mogućnošću produženja: AUTOELEKTRIČAR.

 Zainteresovana lica su dužna da prilože sledeću dokumentaciju:

- prijavu u kojoj će obavezno navesti: lično ime, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt broj telefona i radno iskustvo,

- fotokopiju lične karte,

- fotokopiju diplome,

- potvrdu o radnom iskustvu.

Uslovi za rad: - najmanje III stepen stručne spreme, zanimanja: autoelektričar sa radnim iskustvom od 1 (jedne) godine na sličnim ili istim poslovima.

Predmet i sadržaj radnih zadataka: vrši popravku vozila u domenu autoelektrike, popravkom ili zamenom delova ili sklopova, vrši servis, pregled dijagnostiku i popravku klima uređaja u vozilima, vrši dopunu klima uređaja freonom, po potrebi, u slučaju većih snežnih padavina učestvuje u čišćenju snega i leda, po posebnom rasporedu, po potrebi, učestvuje u uređenju kruga preduzeća, po posebnom nalogu Izvršnog direktora za tehničke poslove ili šefa održavanja autobusa.

Radno vreme: puno radno vreme, u smenama

Tražena dokumentacija može da se preda: putem pošte na adresu: JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 sa naznakom: „Prijava za konkurs za automehaničara za popravku vozila“ ili lično kod poslovnog sekretara na adresi JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84.

Rok za predaju dokumentacije: konkurs nije ograničen rokom.

Nakon pregleda dokumentacije: kandidati koji ispunjavaju uslove će u roku od 5 (pet) dana računajući od dana isteka roka za predaju dokumentacije biti pozvani na proveru stručne osposobljenosti/znanja/veština/ koji podrazumeva teorijsku i praktičnu proveru znanja.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".