Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Izmena trase 1a i 8

 

OBAVEŠTENJE

Od ponedeljka 28.09.2020. godine zbog radova na kružnom toku u ulici Trg Sinagoge odnosno na Trgu Jakaba i Komora doći će do promene trase linija 1/1a i 8.

Od ponedeljka 28.09.2020. godine, pa do završetka radova,  u periodu od 7:00 do 16:00, linija 1/1a će saobraćati, iz smera Novog naselja, redovnom trasom do stajališta "Nova opština" odakle će skretati levo u ulicu Maksima Gorkog prema ulici Matije Gupca odakle će se na stajalištu "Lifka" vratiti na uobičajenu trasu linije 1/1a prema Kelebiji. U povratnom smeru će se koristiti ista privremena trasa linije 1/1A.

U navedenom periodu neće biti u upotrebi stajališta "Jadran", "Higjenski zavod", "Čarnojevićeva", "Sinagoga". Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta "Patrija", "Pošta I" i stajalište "Matija Gubec".

Linija 8 će saobraćati, gledano iz smera Željezničkog naselja, redovnom trasom do Aleje Maršala Tita odakle će se kretati ulicom Braće Majer, zatim kroz Tolstojevu ulicu do Trga žrtava fašizma odnosno do stajališta "Lifka" odakle dalje saobraća uobičajenom trasom linije 8. U povratku iz Aleksandrova koristiće istu privremenu trasu linije.

Na liniji 8 neće biti u upotrebi stajališta "Sinagoga" i “Samoposluga br. 23” u navedenom periodu.

Linija 8A (Željezničko naselje-Jadran-Lifka), kao i linija 2 i 9, saobraća uobičajenom trasom linije.

 

U Subotici, 25.09.2020.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".