Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Értesítés

 

Értesítés

 

Értesítjük utasainkat, hogy 2017.08.13 -án a Matija Gubec, Matko Vuković, Fasizmus áldozatainak tere, Petőfi Sándor és Szécsényi István utcák lezárása miatt, változás áll be a városi és peremvárosi járatok közlekedésében.

A ”Dužijanca” aratóünnepség lebonyolítása alatt, a Lifka mozinál lévő autóbusz-megálló használaton kívül lesz 09:00 órától 13:30 óráig.

A fent említett időszakban autóbuszaink a következő útvonalakon közlekednek:

 

  1. 1/a járat: a Preradović utcától folytatja útját egyenesen a Zágráb utcán át, majd a Maksim Gorkij utcán keresztül halad egészen a Zentai útig, ahonnan már a megszokott útvonalon halad tovább. A Jadrán mozinál, Higijenski-nél, Čarnojević utcában, valamint a Zsinagógánál lévő megállóhelyek nem lesznek használatban.
  2. 4/a és 8/a járat: a szabadkai Autóbusz pályaudvar -tól/-ig közlekednek.
  3. 3-as és 6-os járat: a Zágráb utcán keresztül, ezt követően pedig a megszokott útvonalon közlekedik majd. Az említett időszakban a Matija Gubec utcában lévő megálló helyett, a Politechnikai szakközépiskolánál lévő megállóhelyet vehetik igénybe az utasok.

 

A Bajmokra, Tavankútra és Kelebijára közlekedő peremvárosi járatok, a Lifka mozinál lévő megállóhely helyett, a Szarvas-megállót használhatják majd.

 

Az ünnepség befelyeztével minden járat visszatér a megszokott, hagyományos útvonalára.

 

Szabadka, 2017.08.08-án.                                                                               Közlekedési szolgálat

                                                                                                                           JP”Subotica-trans”

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".