Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Értesítés az új „SuBus” android aplikáció bevezetéséről

 

Értesítjük utasainkat, hogy a ”SUBOTICA-TRANS” utasszállító közvállalat új mobiltelefonos alkalmazást vezet be a SuBus rendszer keretein belül.

A tömegközlekedés igénybevevőinek Szabadkán, az új SuBus mobiltelefonos alkalmazás lehetővé teszi az autóbuszok megállóhelyekre való és valós érkezési idejével kapcsolatos adatainak közlését.

Az aplikáció lehetővé teszi a ”SUBOTICA-TRANS” utasszállító közvállalat összes városi, peremvárosi, városközi és nemzetközi járatának térképen való megjelenítését, a megállóhelyekre való, várható érkezési időkkel együtt.

A felsoroltak mellett, az alkalmazás lehetővé teszi a szabadkai Autóbusz-pályaudvar szolgáltatását igénybevevők számára, hogy valós időben követhessék a peremvárosi, városközi és nemzetközi járatok menetrendjét, valamint a kocsiállások elfoglalását, mint a ”Subotica-trans” utasszállító közvállalat járatainak, mint pedig más városközi és nemzetközi szállítmányozók járatainak esetében is. 

A tömegközlekedés igénybevevői, a SuBus aplikációt letölthetik a „Google Play Store“ árúházon keresztül, valamint a közvállalat Facebook oldalán és hivatalos honlapjain keresztül:  www.sutrans.rs illetve www.subus.rs. A SuBus mobiltelefonos alkalmazás funkciói elérhetőek az online.subus.rs honlapon keresztül is.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=buslogic.subus

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".