Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

КОНКУРС ЗА АУТОЕЛЕКТРИЧАРА

 

Јавно предузеће за превоз путника у градском и приградском саобраћају „Суботица-транс“ Суботица, Сегедински пут бр. 84 објављује следећи:

 

КОНКУРС

ЗА АУТОЕЛЕКТРИЧАРА

 

Јавно предузеће „Суботица-транс“ Суботица позива сва заинтересована лица која испуњавају доле наведене услове да предају тражену документацију за конкурс за радно место на одређено време у трајању од 3 месеца са могућношћу продужења: Аутоелектричар.

 Заинтересована лица су дужна да приложе следећу документацију:

- радну биографију односно ЦВ у којем ће навести: личне податке (лично име, датум рођења, адресу пребивалишта или боравишта, контакт број телефона, е-маил адресу, податке о образовању, претходна радна искуства и вештине које поседују).

- фотокопију личне карте,

- фотокопију дипломе,

Услови за рад: - најмање III степен стручне спреме - КВ, школска спрема: аутоелектричар.

Предмет и садржај радних задатака: Врши поправку возила у домену аутоелектрике поправком или заменом делова или склопова, врши сервис, преглед, дијагностику и поправку клима уређаја у возилима, врши допуну клима уређаја фреоном, врши дијагностику уређајем за дијагностику (Ман, Ивецо, Воитх), помаже при отклањању кварова аутоелектричару за генералну оправку склопова и други послови.

Радно време: пуно радно време, у сменама

Тражена документација може да се преда: путем поште на адресу: ЈП „Суботица-транс“ Суботица, Сегедински пут бр. 84 са назнаком: „Пријава за конкурс за аутоелектричара“ или лично код пословног секретара на адреси ЈП „Суботица-транс“ Суботица, Сегедински пут бр. 84.

Рок за предају документације: 07.10.2021. године.

Након прегледа документације: кандидати који испуњавају услове ће у року од 5 (пет) дана рачунајући од дана истека рока за предају документације бити позвани на разговор.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".