Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Промена трасе линије 3 у петак 18.03.2022. године

 

У петак 18.03.2022. године, у периоду од 08:00 до 16:00, односно до завршетка радова, доћи ће до измене на траси линије 3 „Бајски пут – Макова седмица“.

Аутобуси на линији 3 из правца Бајског пута ће од раскрница улица Максима Горког и Ђуре Ђаковића (код хотела „Патрија“) саобраћати улицом Ђуре Ђаковића, затим на крају те исте улице ће скретати десно и преко Мајшанског моста ће се враћати на редовну трасу.

Из супротног правца, односно из правца Макове седмице аутобуси ће саобраћати до Мајшаншког моста уобичајеном трасом, затим без левог скретања на улици Јована Микића преалзи ће право преко Мајшанског моста до раскрснице са улицом Ђуре Ђаковића. Код наведене раскрснице аутобуси ће скретати лево и користећи улицу Ђуре Ђаковића враћа се своју редовну трасу након скретања десно на раскрсници улице ЂуреЂаковића и Максима Горког (код хотела „Патрије“).

Аутобуси ће користити сва успутна стајалишта.

 

У Суботици, дана 18.03.2022. године                                                           Саобраћајна служба

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".