Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Дужијанца 14.08.2022. године

 

ОБАВЕШТЕЊЕ

У недељу 14.08.2022. године, због затварања улица Матије Губца, Матка Вуковића, Трга жртава Фашизма, Петефи Шандора и Сечењи Иштвана, доћи ће до измена на трасама градског и приградског саобраћаја.

Због обележавање „Дужијанце“, у катедрали Свете Терезије Авилске, аутобуско стајалиште „Лифка“ ће бити затворено, односно неће бити у употреби у периоду од 09:00 до 13:30 часова, до проласка поворке до Трга слободе.

У наведеном периоду аутобуси ће саобраћати следећим трасама:

  1. Линија 1а: од Прерадовићеве улице ће продужити право у Загребачку улицу одакле наставља улицом Максима Горког и Сенћанским путем одакле се враћа на редовну трасу. Стајалишта „Јадран“, „Хигијенски завод“, „Арсенија Чарнојевића“ као и стајалиште „Синагога“ неће бити у употреби.

Аутобуси ће уместо затворених стајалишта користити стајалишта „Патрија“ , „Пошта“, „Техничка Школа“.

  1. Линија 3 и линија 6 ће саобраћати Загребачком улицом одакле ће се вратити на уобичајену трасу линије 3 и линије 6. У наведеном периоду неће бити у употреби стајалиште „Матије Губец“, а путницима ће на располагању бити стајалиште „Техничка школа“.

Приградске линије за Бајмок, Таванкут и Келебију ће уместо стајалиште „Лифка“ стајати на стајалишту градског саобраћаја „Сарваш“.

По завршетку обележавање „Дужијанце“ аутобуси ће саобраћати уобичајеним трасама линија.

 

У Суботица, 11.08.2022. године                                                                            ЈП Суботицатранс

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".