Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Привремена промена трасе линија 2 Српски шор-Пачирски пут и линије 9 Српски шор-Север

 

Од уторка 28.06. до четвртка 30.06.2022. године у периоду од 7:00 до 17:00 аутобуси на линији 2 Српски шор-Пачирски пут ће саобраћати измењеном трасом линије у делу од Халеа спортова до улице Пролетерских бригада.

Због радова на проширењу  улице Пролетерских бригада у делу од пруге до Зоркине улице доћи ће до затварања наведене улице за саобраћај у периоду од 7:00 до 17:00.

Аутобуси на линији 2 из смера Пачирског пута ће саобраћати до Хале спортова уобичајеном трасом линије али ће од Хале спортова пре Српском шору саобраћати улицама Секереш Ласка до Карађорђевог пута којим сабраћају до Зоркине улице. Зоркином улицом саобраћају до Пролетерских бригада одакле настављају уобичајеном трасом до Српског шора.

Поласци са Српског шора ће саобраћати идентичном трасом као у одласку на Српски шор.

У наведеном периоду и данима неће бити у употреби стајалишта "Дудова шума гробље", "Базени", "Сомборска пруга", "Дрвара" и "Падејска".

Аутобуски на линији 9 саобраћају са идентичним изменама трасе линије као линија 2.

Аутобуси на обе наведене линије ће саобраћати по реду вожње за радни дан.

Пре 7:00 и након 17:00 часова односно ван периода у којем су најављени радови на путној инфраструктури аутобуси ће саобраћати уобичајеним трасама линија.


 

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".