Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Обавештење о промени трасе линија градског и приградског саобраћаја због радова код стајалишта "Лифка"

 

Од среде 29.06. до суботе 02.07.2022. године у периоду од 7:00 до 17:00 због радова у улици Сомброски пут у делу између улица Матије Гупца и Загребачке неће бити у употреби стајалиште „Лифка“ у оба смера.

Нaведено затварање аутобуског стајалишта ће довести до промена у трасама линија и то:

Линија 1а „Келебија општина- Ново Насеље“ ће, у оба смера, саобраћати улицом Петефи Шандора то јест неће бити у употреби стајалиште „Лифка“ и „ Прерадовићева улица“.

Линија 3 „Макова Седмица-Бајски пут“ ће саобраћати Загребачком улицом. Неће бити у употреби стајалишта „Матије Гупца“ и „Лифка“. Уместо наведених стајалишта у употреби ће бити стајалиште „Политехничка школа“.

Линија 4 „Велики Радановац-Лифка“ ће саобраћати трасом линије у одласку то јест Загребачком улицом до стајалишта „Прерадовићева“ које ће бити последње стајалиште линије “ док ће почетно стајалиште у смеру Великог Радановца бити стајалиште „Сарваш“.

Линија 6 „Мали Бајмок-Викенд насеље“ ће саобраћати Загребачком улицом. Неће бити у употреби стајалишта „Матије Гупца“ и „Лифка“. Уместо наведених стајалишта у употреби ће бити стајалишта „Политехничка школа“.

Линија 8 „Железничко насеље-Александрово“ ће саобраћати Прерадовићевом улицом и даље кроз улицу Петефи Шандора. Неће бити у употреби стајалиште „Лифка“. Уместо наведеног стајалишта аутобуси ће користити стајалиште „Прерадовићева“.

Линија 8а ће из смера Железничког насеља саобраћати до стајалишта „Прерадовићева“ . док ће почетно стајалиште у смеру Железничког насеља бити стајалиште „Сарваш“.

Линија 10 смера Палић насеља саобраћати до стајалишта „Прерадовићева“ док ће почетно стајалиште у смеру Палић насеља бити стајалиште „Сарваш“.

Аутобуси ће саобраћати по реду вожње за радни дан.

За време обуставе саобраћаја на стајалишту „Лифка“ путницима приградских насеља који иначе користе стајалиште „Лифка“ имаће на располагању стајалишта на Сомборском путу „Сарваш“ у смеру ка граду, односно у смеру ка приградским насељима. Линије 22, 26, 28 за наведено време саобраћају Загребачком улицом у доласку и у повратку.

Наведених дана пре 7:00 односно након 17:00 часова то јест ван периода у којем су најављени радови на путној инфраструктури аутобуси ће саобраћати уобичајеним трасама линија.

У Суботици, 28.06.2022.године                         

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".