Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

ОБАВЕШТЕЊЕ ПРОМЕНИ ТРАСЕ ЛИНИЈА 1А, 2 И 8 У ПОНЕДЕЉАК 14.03.2022.године

 

У понедељак 14.03.2022. године, у периоду од 07:00 до 16:00 односно до завршетка радова на асфалтирању Пачирског пута, доћи ће до измене на трасама линија 1а „Келебија граница-Ново насеље“, линије 2 „Српски шор-КТЦ“ као и на линији 8 „Железничко насеље-Александрово“.

Аутобуси на линији 1а ће се од Бајнатске улице кретати трасом линије 16 до улице Аксентија Мародића након чега ће се вратити на трасу линије 1а у Новом насељу. У улици Аксентија Мародића ће бити постављена 3 привремена аутобуска стајалишта-код семофора и код пијаце.

Аутобуси на линији 2 ће саобраћати до Изворске улице то јест до аутопраоне „Монца“ где ће уједно бити и почетно стајалиште линије 2. На поласцима од привременог стајалишта у Изворској следеће стајалиште у смеру Српског шора је „Бајнатска II“.

Аутобуси на линији 8 ће саобраћати уобичајеном трасом линије до Колевке одакле скренути лево на Пачирски пут, затим ће се кретати Београдским путем до улице Аксентија Мародића одакле ће саобраћати уобичајеном трасом линије 8 у Новом насељу односно Александрову.

У току радова на асфалтирању неће бити у употреби стајалишта „Болница II“, „Пачирски пут“, „Душана Крњајског“ и „Ново насеље пијаца“.

Аутобуси на наведеним линијама ће користи стајалишта линије 16 на Београдском путу у делу од Изворске улице до улице Аксентија Мародића.

 

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".