Projekti, programi

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

Film o implementaciji projekta sa zatvarajuće konferencijeZastoji u saobraćanju javnog gradskog prevoza u sredu 26.08.2015. (2015)

 

Obaveštavamo građane da će u sredu 26.08.2015. godine doći do kratkotrajnog zastoja u saobraćaju gradskih linija u periodu od 19,30 do 20,00 časova.

U navedenom periodu će doći do zatvaranja ulice Matka Vukovića u delu između ulica Štrosmajerove i Matije Gupca zbog prolaska kolone učesnika Interetno festivala.

 

 

 

Obaveštenje o trasama prigradskih linija od petka 14.08.2015. (2015)

 

Od petka 14.08.2015. godine do završetka radova u ulici Maksima Gorkog, doći će do izmene trasa prigradskih linija. Autobusi na prigradskim linijama za Bajmok, Tavankut, Dušanovo, Đurđin, Novi Žednik će saobraćati od Međumesne autobuske stanice "Subotica", Senćanskim putem do  ulice Maksima Gorkog, odakle će  Štrosmajerovom ulicom saobraćati do stajalište "Lifka".

Autobusi na prigradskim linijama će koristit stajalište "Patrija" za prijem putnika.

Stajalište "Mešc"  neće biti u upotrebi.

Poslednji polasci na navedenim linijama će saobraćati prema redu vožnje u 22,30.

Studija inovacije i reorganizacije preduzeća za javni gradski transport putnika u Subotici (2013)

 

Vise informacija

Tanulmány a közúti városi utasforgalmat bonyolító vállalat megújításáról és átszervezéséről:

Informació

 

Formiranje prekograničnog sistema javnog saobraćaja u regionu Subotica-Segedin (2012)

 

Formiranje prekograničnog sistema javnog
saobraćaja u regionu Subotica-Segedin
A határon átnyúló közösségi közlekedés
fejlesztése a Szabadka-Szeged régióban

Cela studija,
Sažeta studija

Teljes tanulmány,
Összefoglaló tanulmány

 

Poziv za javnu nabavku opreme za elektronsku kupovinu karata u okviru prekograničnog projekta ,,Razvoj integralnog javnog transporta u regionu Subotica - Segedin'' (2012)

 

Poziv za javnu nabavku opreme za elektronsku kupovinu karata u okviru prekograničnog projekta ,,Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica - Segedin'' (2012)

 

Razjašnjenja:

PDF SUB clarifications 01
Word Clarification
PDF SUB clarifications 02
Word Clarification 02
PDF SUB clarifications 03

Word Clarification 03

Izmenjena tenderska dokumentacija za preuzimanje.

Nakon evaluacije pristiglih ponuda u okviru tendera Nabavka opreme za elektronsku kupovinu karata u okviru prekograničnog projekta ,,Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica - Segedin'' komisija je utvrdila da nijedna ponuda nije zadovoljila propisane zahteve pa će javna nabavka u nastupajućem periodu biti ponovljena.

IPA PROGRAM PREKOGRANIČNE SARADNJE IZMEĐU MAĐARSKE I SRBIJE Naziv projekta: Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin (2012)

 

Program IPA program prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije Identifikacioni broj projekta HUSRB/1002/112/141 Naziv projekta Razvoj integralnog sistema javnog transporta u regionu Subotica-Segedin Glavni korisnik Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju “Subotica-trans” Subotica, Segedinski put 84, Republika Srbija Projektni partner KTI Institut za saobraćaj Budimpešta, Than Karoly 3-5, Mađarska Akronim SuSze pubtrans Ukupan budžet projekta 301.613,96 EUR IPA finansiranje 256.371,87 EUR Početak projekta 01.11.2011. Trajanje projekta (u mesecima) 16 Sažetak projekta Cilj projekta je razvoj integralnog sistema javnog prevoza u regionu Subotica - Segedin koji bi povezao zajednice sa obe strane granice. Novi integralni sistem bi se sastojao iz usklađenih linija javnog transporta (železničkog i autobuskog), integralnog sistema elektronske naplate karata, elektronskog prikupljanja podataka u realnom vremenu i koordinacije rasporeda različitih transportnih operatera. Novi sistem bi bio zasnovan na zajedničkim aktivnostima planiranja kao rezultat bliske saradnje operatora javnog prevoza i organa odgovornih za obezbeđivanje transporta sa obe strane granice. Nova mreža će imati podršku elektronske platforme za upravljanje, planiranje i sakupljanje informacija koje nudi ITS u realnom vremenu i koordinacijom planiranja. Kao demonstracija preko-granične elektronske platforme integralni sistem elektronske naplate karata će biti uveden u Subotici. Otvarajuća konferencija Otvarajuća konferencija je održana dana 24.02.2012. godine u Segedinu u prostorijama Privredne komore Županije Čongrad sa početkom u 09:30 časova. Glavni cilj manifestacije je bio da predstavi projekat svim zainteresovanim subjektima u regionu Subotica – Segedin uključujući lokalnu samoupravu, prevoznička preduzeća, organe nadležne za regionalni razvoj, te da se dobiju povratne infomacije o postavljenim ciljevima i podrška za svoje planirane aktivnosti. Panel diskusija (okrugli sto) u kojoj se učestvovali predstavnici prevoznika i granične policije je istražila mogućnosti za poboljšanje prekogranične usluge javnog prevoza. Anketa Planirana anketa putnika će se održati dana 29.03.2012. (četvrtak) i 01.04.2012. godine (nedelja). Tokom anketiranja obaviće se brojanje putnika u javnom prevozu (autobusi: Subotica-Segedin, Kanjiža-Reszke-Segedin, vozovi: Segedin-Reske, Subotica-Horgoš) i anketiranje putnika u automobilima na granici (Horgoš/Reske i Đala, Tisasiget) Anketa domaćinstava će se sprovesti u Subotici, u naseljima u pograničnom prostoru i u Segedinu u toku aprila meseca 2012. godine.