Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

KONKURS ZA RUKOVAOCA PUMPNOG AUTOMATA

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 objavljuje sledeći:

 

KONKURS

ZA RUKOVAOCA PUMPNOG AUTOMATA

 

Javno preduzeće „Subotica-trans“ Subotica poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju dole navedene uslove da predaju traženu dokumentaciju za konkurs za radno mesto na određeno vreme u trajanju od 2 meseca: Rukovaoc pumpnog automata.

 Zainteresovana lica su dužna da prilože sledeću dokumentaciju:

- prijavu u kojoj će obavezno navesti: lično ime, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt broj telefona i radno iskustvo,

- fotokopiju lične karte,

- fotokopiju diplome,

- potvrdu o radnom iskustvu.

Uslovi za rad: - najmanje I stepen stručne spreme, zanimanja: hemijski manipulant i potreba za stručnom osposobljenošću za rukovanje opasnim materijama

Predmet i sadržaj radnih zadataka: primanje goriva na internoj pumpi (pumpna stanica u krugu preduzeća, izdavanje goriva na internoj pumpi, vođenje evidencije o primljenom – izdatom gorivu, vršenje nadzora nad poštovanjem zahteva bezbednosti na internoj pumpi, održavanje urednosti i čistoće na internoj pumpi, u slučaju kvara na pumpnom automatu sačinjavanje izveštaja o uočenom nedostatku, u slučaju manjka goriva sačinjavanje izveštaja i obaveštavanje izvršnog direktora za tehničke poslove, po potrebi napuštanje interne pumpe je moguće ali samo uz obezbeđivanje prisutnosti drugog zaposlenog kao zamene, čišćenje snega I leda, uređenje kruga preduzeća.

Radno vreme: puno radno vreme, u turnusu

Tražena dokumentacija može da se preda: putem pošte na adresu: JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 sa naznakom: „Prijava za konkurs za automehaničara za popravku vozila“ ili lično kod poslovnog sekretara na adresi JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84.

Rok za predaju dokumentacije: 31.07.2018. godine.

Nakon pregleda dokumentacije: kandidati koji ispunjavaju uslove će u roku od 5 (pet) dana računajući od dana isteka roka za predaju dokumentacije biti pozvani na proveru stručne osposobljenosti/znanja/veština/ koji podrazumeva teorijsku i praktičnu proveru znanja.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".