Vesti

Informacije: tel. +381 (0)24 555 566

KONKURS ZA BRAVAR – LIMAR

 

Javno preduzeće za prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 objavljuje sledeći:

 

KONKURS

ZA BRAVAR – LIMAR II

 

Javno preduzeće „Subotica-trans“ Subotica poziva sva zainteresovana lica koja ispunjavaju dole navedene uslove da predaju traženu dokumentaciju za konkurs za radno mesto na određeno vreme u trajanju od 3 meseca sa mogućnošću produženja: Bravar –limar II.

 Zainteresovana lica su dužna da prilože sledeću dokumentaciju:

- prijavu u kojoj će obavezno navesti: lično ime, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt broj telefona i radno iskustvo,

- fotokopiju lične karte,

- fotokopiju diplome,

- potvrdu o radnom iskustvu.

Uslovi za rad:- IV stepen stručne spreme, zanimanja: univerzalni bravar (šifra 40.18.13), univerzalni limar (šifra 40.18.15), univerzalni autolimar (šifra 40.18.16) ili III stepen stručne spreme, zanimanja: bravar (šifra 30.18.13), autolimar (šifra 30.18.16).

Predmet i sadržaj radnih zadataka: - obavlja sve bravarsko-limarske poslove, obavlja poslove varenja (autogeno i elektro zavarivanje), radi na demontaži, montaži i popravci putničkih sedišta i sedišta vozača, izrađuje mašinske delove po posebnom nalogu, vrši popravku zaptivenosti stakala po potrebi, pomaže pri automehaničarskim poslovima oko demontaže delova, otklanja curenja vode u unutrašnjost autobusa, vrši popravku vrata autobusa u domenu bravarskih poslova, učestvuje u demontaži i montaži podova autobusa i postavljanju linoleuma, radi na poslovima postavljanja unutrašnje oplate autobusa, vrši zamenu i popravku harmonike na zglobnom autobusu, vrši demontažu i montažu pojedinih pratećih delova opreme u unutrašnjosti autobusa, vrši demontažu i montažu unutrašnjih i spoljašnjih retrovizora autobusa, popravlja i izrađuje lonac i cevi auspuha, popravlja hladnjake vode i ulja za autobuse, pri radu koristi hidraulične dizalicu, pri radu vodi računa o svom alatu i održava isti u čistom i urednom stanju, poslove obavlja na osnovu radnog naloga koji izdaje poslovođa i šef održavanja autobusa, po potrebi, u slučaju većih snežnih padavina učestvuje u čišćenju snega i leda, po posebnom rasporedu, po potrebi, učestvuje u uređenju kruga preduzeća, po posebnom nalogu Izvršnog direktora za tehničke poslove ili šefa održavanja autobusa.

Radno vreme: P u n o, jednokratno (rad u smenama-povremeno po potrebi).

Tražena dokumentacija može da se preda: putem pošte na adresu: JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84 sa naznakom: „Prijava za konkurs za automehaničara za popravku vozila“ ili lično kod poslovnog sekretara na adresi JP „Subotica-trans“ Subotica, Segedinski put br. 84.

Rok za predaju dokumentacije: 31.07.2018. godine.

Nakon pregleda dokumentacije: kandidati koji ispunjavaju uslove će u roku od 5 (pet) dana računajući od dana isteka roka za predaju dokumentacije biti pozvani na proveru stručne osposobljenosti/znanja/veština/ koji podrazumeva teorijsku i praktičnu proveru znanja.

 

« Nazad

 

Ovaj web sajt koristi kolačiće.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja. Više informacija klikom na dugme "Prikaži detalje".